Beerschot neemt afscheid van trainer Vreven en stelt Losada aan

  Stijn Vreven miste zijn start met Beerschot compleet.

  Na anderhalf seizoen scheiden de wegen van Beerschot en trainer Stijn Vreven. Vorig seizoen miste Beerschot nipt de promotie naar 1e klasse A, maar dit seizoen ging de start van de ambitieuze club de mist in. Hernan Losada neemt de taken van Vreven over tot het einde van het seizoen.

  Enkele maanden geleden strandde Stijn Vreven met Beerschot nog op een zucht van de promotie naar 1A, toen het in een spannende tweestrijd moest buigen voor KV Mechelen.

   

  Zonder KV Mechelen had Beerschot gehoopt dat de weg nu vrij was om dit seizoen te stijgen. Maar die ambities hebben na amper 9 matchen al een knauw gekregen. Beerschot telt nu al 8 punten minder dan leider OH Leuven en is kansloos voor de 1e periodetitel.

   

  De opvolger van Stijn Vreven vond Beerschot in eigen huis. Hernan Losada wordt opgewaardeerd van beloftecoach naar hoofdcoach, Will Still wordt zijn assistent.

  "Met Losada een nieuwe drive op het Kiel"

  "Met de aanstelling van Losada wil Beerschot een nieuwe drive op het Kiel", lezen we op de clubsite. "Hij is voor het bestuur de ideale man om de ploeg op dit moment op sleeptouw te nemen."

   

  "Losada is een Beerschotlegende, die een extra lading enthousiasme en geloof met zich meebrengt. De Antwerpse Argentijn kent het huis als geen ander. In 3 passages speelde hij 7 seizoenen en bijna 200 matchen voor Beerschot."

   

  "Losada kent niet alleen de club, maar ook de huidige spelerskern. Hij was sinds vorig seizoen assistent-trainer en lid van de technische commissie. Vrijdag debuteert hij als T1 tegen Westerlo."