• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  "Als ik de kans heb, dan blijf ik gewoon heel mijn leven bij deze ploeg"

  Remco Evenepoel in Gert Late Night.

  Het eerste profseizoen van Remco Evenepoel (19) is achter de kiezen. Het goudhaantje van Deceuninck-Quick Step kampeert deze week op de boot van Gert Verhulst in het Vier-programma Gert Late Night. In de rubriek "bedgeheimen met James Cooke" liet Evenepoel zich op enkele opvallende uitspraken betrappen.

  Remco Evenepoel ligt tot 2023 onder contract bij de ploeg van Patrick Lefevere, maar daar hoeft het voor het toptalent van "The Wolfpack" niet te eindigen.

   

  "Als ik de kans heb, blijf ik gewoon heel mijn leven bij deze ploeg", zegt hij. "Dat ik bij de ploeg van Lefevere blijf als er een contract komt waarbij ik dubbel zoveel kan verdienen? Ik denk het wel."

   

  De ogen van Evenepoel blinken ook als de Spelen van Tokio ter sprake komen. "Waar ik daar zal eindigen? Het podium, ja. Welke plaats? Neen, ik zal het podium zeggen."