• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Baanspecialist Moreno De Pauw (28) zet binnenkort een punt achter zijn carrière

  Moreno De Pauw

  Moreno De Pauw.

  Moreno De Pauw (28) hangt op het einde van dit seizoen zijn koersfiets aan de haak. "De laatste weken/maanden heb ik gevoeld dat ik klaar ben voor nieuwe doelen in mijn leven", laat de renner weten.

  "Ik heb besloten om na deze winter een punt te zetten achter mijn carrière als wielrenner", laat De Pauw weten op zijn Instagrampagina. "De laatste weken/maanden heb ik gevoeld dat ik klaar ben voor nieuwe doelen in mijn leven en om meer tijd met mijn dochter en familie te kunnen spenderen."

   

  "Ik kijk met veel trots en fierheid terug op mijn prestaties. Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en heb dankzij de fiets enorm veel mooie momenten mogen beleven. Ik wil bij deze mijn ploeg Sport Vlaanderen-Baloise en Belgian Cycling bedanken voor alle kansen die zij me de afgelopen jaren gegeven hebben. En uiteraard al mijn fans die me door dik en dun vooruit geschreeuwd en gesteund hebben!"

   

  "Ik ben nog enorm gemotiveerd om mijn carrière in schoonheid af te sluiten en om er deze winter nog eens een knal op te geven! Afspraak alvast op dinsdag 12 november bij de start van de Lotto-Zesdaagse Vlaanderen-Gent in ‘t Kuipke!", klinkt het bij De Pauw.