• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Gezien op speeldag 10: drinkbekers à volonté in Brugge, maar niet op de Bosuil

  Mbaye Diagne

  Club-aanvaller Diagne lest zijn dorst met een beker regenwater.

  Club-aanvaller Diagne is de klinkende zege tegen Gent (4-0) gisteren gaan vieren met een drankje. In Antwerpen gaf de sponsor een rondje op Tribune 1, maar daar was geen bier toegelaten. Kijk hieronder naar de opvallende acties en beelden van de 10e speeldag in de Jupiler Pro League.

  Diagne drinkt er eentje

  Mbaye Diagne legt de 4-0-eindstand vast in de topper Club Brugge - AA Gent. Dat moet gevierd worden. De aanvaller snelt naar de supporters en vindt er een beker met een bodempje regenwater. Schol!

  Op Antwerp geentje

  Bij Antwerp trakteert de sponsor. Elke tribune mag een keer dobbelen en de winnaar krijgt een gratis drankje. Dat is Tribune 1, de tribune met een drankverbod. "Hilarisch", vindt onze commentator.

  In z'n edele delen

  Zulte Waregem wint met ruim verschil van Cercle Brugge, maar genieten doet Zarandia niet. De Georgische rechtsbuiten krijgt de rechter van zijn tegenstander Dabila vol in zijn edele delen.

  Handige harry herstelt doelnet

  Ook de Ivoriaanse verdediger Gnaka trapt raak., hij schiet het net van zijn club aan diggelen. Gelukkig zit er een handige harry in de tribune achter het doel.

  Opnieuw struikelen en opnieuw scoren

  Emmanuel Dennis heeft een nieuwe specialiteit ontwikkeld: struikelen en scoren. Na zijn doelpunt in de Champions League tegen Real Madrid herhaalt de jonge Nigeriaan van Club Brugge zijn kunstje tegen AA Gent.

  "Dansen, scoren... ik kan alles "bro""

  Na de match staat Dennis onze reporter met een brede glilmach te woord. "Wie de beste danser is in onze ploeg? Waarschijnlijk ik", antwoordt de aanvaller. "Ik kan dansen, doelpunten maken, ik kan alles "bro"", lacht Dennis.