Mads Pedersen toont zaterdag zijn regenboogtrui in Belgie

  Mads Pedersen rijdt dit jaar nog drie wedstrijden in zijn verse regenboogtrui en één koers is in België. De wereldkampioen staat zaterdag aan de start van de Tour de l'Eurométropole. De finale van die koers kun je live bekijken met livestream bij Sporza.

  Mads Pedersen werd afgelopen zondag onverwacht wereldkampioen. De Deen kan dit jaar zijn regenboogtrui nog dragen in de Tour de l'Eurométropole, de Tre Valli Varesine en in Milaan-Turijn.

   

  Belgische fans kunnen zaterdag dus de kersverse wereldkampioen aan het werk zien. Pedersen start als titelverdediger in La Louvière. Hij was vorig jaar te sterk voor onder meer Oliver Naesen, Jasper Philipsen en Tiesj Benoot.

   

  Zaterdag kunt u de finale van de Tour de l'Eurométropole live bekijken met livestream op Sporza. Vanaf 16u pikken we in met commentaar van Ruben Van Gucht.