Waterloo Ducks blijven ook in topper tegen Racing foutloos

  Waterloo is leider in groep B.

  De Waterloo Ducks hebben in eigen huis Racing geklopt met 2-0. Waterloo is zo nog enige club met het maximum van de punten na drie speeldagen in de Belgian Hockey League. Gent blijft aan kop in groep A na een 1-1-gelijkspel tegen Léopold. 

  Racing maakte het de Ducks moeilijk in het eerste kwartier, maar Gauthier Boccard zorgde er na strafcorner voor dat de thuisploeg toch op voorsprong kwam. In de tweede helft maakte John-John Dohmen er 2-0. De Watducks staan alleen aan de leiding met 12 punten in groep B, gevolgd door Racing en Beerschot.

   

  In poule A kwam Gantoise op voorsprong tegen Léopold na een doelpunt van Nahuel Salis in het derde kwartier, maar Tom Boon bracht de stand weer gelijk met een strafcorner in de 60e minuut. Het is het eerste puntenverlies voor Gent dit seizoen, maar de club blijft wel aan de leiding. Het heeft 1 puntje meer dan Dragons.

  Uitslagen speeldag 3

  • Waterloo Ducks - Racing: 2-0
  • Gantoise - Léopold: 1-1
  • Beerschot - Leuven: 3-2
  • Herakles - Antwerp: 4-2
  • Braxgata - Dragons: 0-5
  • Orée - Namen: 6-1

  Bekijk de samenvatting van Waterloo Ducks - Racing 2-0