Standard-speler Bokadi een half jaar uit door gescheurde kruisband

    Slecht nieuws voor Merveille Bokadi. De verdediger van Standard moest in de bekerwedstrijd tegen Lommel geblesseerd naar de kant en onderging daarna onderzoeken aan de knie. Het verdict is zwaar voor de Congolees: hij zal minstens een half jaar uit zijn met een gescheurde kruisband.

    De verdediger van de Rouches blesseerde zich tijdens het bekerduel van donderdag tegen 1B-club Lommel, een wedstrijd die de Luikenaars wonnen met 2-1. Vandaag maakte Standard de diagnose van Bokadi bekend. De club schat zijn onbeschikbaarheid op zes maanden tot zelfs één jaar.

     

    De 23-jarige Congolees staat sinds januari 2017 onder contract in Luik. Hij kwam sindsdien tot 31 officiële duels en één doelpunt. Ook dit seizoen was hij basisspeler onder Preud'homme en kwam hij al acht keer in actie.