Tourist LeMC gaat in op vraag van Greg: "Ik kom optreden bij een wereldtitel"

  " "

  Tourist LeMC en Greg Van Avermaet.

  "Wie mag er op je feestje optreden als je het WK wint?", vroeg Het Nieuwsblad aan Greg Van Avermaet. "Tourist LeMC" antwoordde een van de kopmannen van de Belgische ploeg meteen. Radio 2 Antwerpen vroeg Tourist of hij zondag echt naar Yorkshire kan gaan.

  "Zondag heb ik misschien een familiefeestje, maar voor een wereldkampioen kan ik wel een uitzondering maken", zegt Johannes Faes, de man achter Tourist LeMC, in "Start Je Dag".

   

  Als Greg het WK in Yorkshire wint, moet Faes voor het optreden sowieso "over het water". "Het Waasland waar Greg woont, klinkt wel iets realistischer dan Yorkshire in Engeland", lacht de Antwerpse zanger. "Ik hoop alleszins dat Greg zondag de gouden medaille mee naar huis brengt."

   

  In hetzelfde kranteninterview zegt Van Avermaet dat hij al lang naar een concert van Tourist LeMC probeert te gaan. Helaas wilde het tot nog toe niet lukken met de data. "Als er geen WK-feestje komt, dan mag Greg naar dat van mij komen. Ik ga hem zeker uitnodigen op mijn concert in het Sportpaleis op 8 november", aldus Tourist.

  Beluister het gesprek van Tourist LeMC in Start je Dag op Radio 2 Antwerpen: