Kylian Mbappé keert terug bij PSG na blessureleed

    0 / 0

    Goed nieuws voor PSG en coach Thomas Tuchel. Kylian Mbappé is na een maand inactiviteit terug fit. De topaanvaller is meteen ook beschikbaar voor de wedstrijd van morgen tegen Bordeaux. 

    De Franse steraanvaller viel eind augustus uit in het duel tegen Toulouse. Ook aanvalsbroeder Edinson Cavani viel tijdens die wedstrijd geblesseerd uit. Coach Thomas Tuchel meldde vandaag dat de 20-jarige wereldkampioen beschikbaar is voor de wedstrijd van morgen tegen Bordeaux.

     

    "Kylian zit terug in de groep en is beschikbaar om enkele minuten te spelen in de wedstrijd morgen." De kans is dan ook reëel dan Tuchel meteen beroep zal doen op Mbappé. PSG maakte vorige week immers een uitschuiver op eigen veld tegen Stade Reims. Een fout die ze in Parijs zo snel mogelijk rechtgezet willen zien.