Lokeren strikt Habibou: "Tegenstander moet weer bang worden van ons"

  Habib Habibou moet Lokeren aan meer doelpunten helpen.

  Met Habib Habibou heeft Lokeren een spits in huis gehaald met bakken ervaring in de Belgische competitie. De ex-speler van AA Gent en Zulte Waregem moet vooraan voor extra concurrentie zorgen.

  Lokeren heeft zijn start in 1B wat gemist: in zeven wedstrijden wist het maar vier keer te scoren en slechts één zege mee te graaien. Tijd dus voor meer vuurkracht in de voorhoede: Habib Habibou. 

   

  De aanvaller was in het verleden onder meer actief bij Charleroi, Zulte Waregem en AA Gent. Daarna volgden buitenlandse omzwervingen bij Leeds (Eng), Rennes, Lens (Fra) en Gaziantespor (Tur). Het voorbije seizoen speelde hij in Israël bij Maccabi Petach Tikva, waar Lokeren hem transfervrij kon oppikken.

   

  “Ik ken deze competitie en deze club heel goed, want heb er in het verleden diverse malen tegen gespeeld", zegt Habibou. "Lokeren was een club waar we als tegenstander toch altijd een beetje schrik van hadden. Dat moet nu opnieuw zo worden. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om de ambities van deze mooie familieclub waar te maken."

   

  "Ik lag de voorbije maanden zeker niet stil en onderhield mijn conditie, maar ik kijk er enorm naar uit om snel met de jongens in groep te trainen en wedstrijden te spelen. Ik hoop dat ik met mijn ervaring en aanvallerskwaliteiten van waarde kan zijn voor dit team."

  Tweet: