De Tribune: "Club Brugge moet af van zijn Peter Pan-complex"

  Okereke sprint tegen Cobbaut.

  Hoe zag u de topper, die er eigenlijk geen was?

  Een dag na Club Brugge - Anderlecht waren de gasten op De Tribune nog lang niet uitgepraat over de “topper”. En wat met de Red Dragons na een teleurstellend EK? Gasten van deze aflevering zijn Bart Lagae van Het Nieuwsblad en Sporza-journalist Bert Sterckx.

  In deze aflevering hoort u ook:

  • Hoe het WK-rugby een voorbeeld kan zijn voor het voetbal.
  • Waarom Bart Lagae Club Brugge-speler Dennis geen nieuw contract zou hebben gegeven.
  • Dat de physical coach van Anderlecht vorig seizoen nog de data-analist was.
  • Waarom onze gasten soms medelijden hebben met Felice Mazzu.
  • En wat de parallel is tussen de uitschakeling van de Red Dragons op het EK-volleybal en België-Wales op het EK-voetbal 2016.

  "Europese ambitie van Club moet zijn om resultaten te halen"

  Na het gelijkspel van Club Brugge tegen Galatasaray wachten de volgende weken Real Madrid en PSG op Club in de Champions League. Ook daar ging het over in De Tribune. 

   

  "Club Brugge moet af van zijn Peter Pan-complex", zei Bart Lagae daarover. "Na de loting was iedereen bij Club heel blij dat ze tegen Real en PSG mochten spelen. Simon Mignolet zei dat hij dat wat raar vond. Hij was het bij Liverpool gewoon om te hopen op makkelijkere tegenstanders."

   

  "De ambitie van Club Brugge moet zijn om resultaten te halen en niet alleen om mee te mogen spelen. Ajax wordt vaak als voorbeeld genomen. De volgende ronde moet voor Club dan het doel zijn."

  Download de podcast van De Tribune