Lukaku maakt ook indruk met vloeiend Italiaans: "Conte motiveert me elke dag"

  Lukaku en Conte hebben een uitstekende band.

  Romelu Lukaku wil niet alleen met zijn goals de harten van de Inter-fans veroveren. Na amper anderhalve maand in zijn nieuwe competitie spreekt de Rode Duivel al meer dan behoorlijk Italiaans. In zijn Italiaanse reactie na de match had hij vooral veel lof voor trainer Antonio Conte.

  Het journaal 13u met o.a. een hoofdrol voor Lukaku in Milan-Inter

  Met zijn goal zorgde Lukaku gisteren mee voor de 0-2-zege in de stadsderby tegen AC Milaan. "Ik heb een heel sterke band met Antonio Conte", vertelde hij in vlot Italiaans aan DAZN. "Hij helpt me heel erg en motiveert me elke dag. Ik ben nu 26 jaar en dat is echt wat ik nodig heb. Ik ben heel blij dat ik met hem en met de rest van deze ploeg kan werken."

   

  Elders kreeg Lukaku ook al een vraag over de titel. Inter staat na 4 speeldagen bovenaan de rangschikking. "Daar wil ik niet over spreken. We nemen het match per match. Tegen Slavia Praag hadden we het lastig in de Champions League, maar we hebben goed geantwoord."

  Lukaku spreekt ook al een aardig woordje Italiaans

  Lukaku toonde zijn vreugde ook op Instagram