Eupen versterkt aanvallend compartiment met Jamaicaanse international

  " "

  Tyreek Magee.

  De 19-jarige Jamaicaanse offensieve middenvelder Tyreek Magee heeft een contract van 4 jaar getekend bij Eupen, de voorlaatste in onze competitie. De kersverse international komt over van Harbor View uit zijn land.

  Magee werd in juni voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg van Jamaica. Hij kreeg meteen speeltijd in een oefenduel tegen de Verenigde Staten en op de Gold Cup tegen Curaçao.

   

  Magee zal meetrainen met de A-kern, zijn wedstrijden speelt hij voorlopig voor de U21. Directeur Christoph Henkel schetst het profiel van de aanwinst: "Magee is een technisch sterke speler voor het offensieve middenveld. Hij is heel talentvol en heeft een groot potentieel in huis. Bij Eupen heeft hij de mogelijkheid om de volgende stappen in zijn carrière te zetten."

  In zee met Qatar Airways

  Eupen had nog een belangrijke mededeling. Of eerder Qatar Airways. De prestigieuze vliegtuigmaatschappij maakte een meerjarig shirtsponsorcontract bekend met ingang vanaf dit seizoen. Zo komt Eupen in een rijtje van clubs als Roma, Boca Juniors, Bayern München en Al Sadd.  

   

  Sinds enkele jaren is de club uit de Oostkantons in handen van de Aspire Zone Foundation, een vehikel van de Qatarese overheid dat op grootschalige manier in sport investeert.