Roger Federer over comeback Kim Clijsters: "Geweldig nieuws"

  Roger Federer is blij met de terugkeer van Kim Clijsters.

  Roger Federer is blij met de terugkeer van Kim Clijsters.

  In een interview met de Franse krant L'Équipe heeft de Zwitserse tennislegende Roger Federer (ATP-3) zich uitgelaten over de comeback van Kim Clijsters: "Ze heeft het lichaam van een 28-jarige", zegt Federer.

  Roger Federer is intussen 38 maar aan stoppen denkt de Zwitser nog niet. In een interview met de Franse krant L'Équipe staat Federer op het einde van het gesprek even stil bij de terugkeer van Kim Clijsters (36) op het allerhoogste niveau. 

   

  "Kim Clijsters heeft niet lang geleden haar comeback aangekondigd, zo'n 10 jaar nadat ze gestopt was. Dat is ongelooflijk. Ik vind dat geweldig nieuws. Als je haar jaren uit competitie van haar huidige leeftijd aftrekt, dan heeft ze het lichaam van een 28-jarige vrouw. Ze is dus in orde. Ik hou van haar idee."

  Het is geweldig nieuws. Ik hou van haar idee.

  Roger Federer

  "Ik heb altijd gezegd dat als je de tijd neemt om er af en toe even tussenuit te knijpen, dat je er op het einde je voordeel uit haalt. De voorwaarde daarvoor is wel dat je in je hoofd ook gelooft in dat verhaal", besluit Federer.