Mignolet: "Er zat meer in, maar ontgoocheling mag niet de teneur zijn"

  Club speelde 0-0 gelijk tegen Galatasaray.

  Club Brugge heeft zijn intrede in de groepsfase van de Champions League niet gemist, maar zweeft na het 0-0-gelijkspel tegen Galatasaray toch een beetje tussen tevredenheid en ontgoocheling. 

  Mignolet: "Je kunt je ook optrekken aan een punt thuis"

  "Er zat meer in: daar hoeven we niet flauw over te doen", opende doelman Simon Mignolet zijn betoog.

   

  "We hebben getoond dat we minstens de evenknie van Galatasaray waren, maar we konden de kansen helaas niet omzetten in 3 punten. Zij hebben ook kansen gekregen, maar ik denk dat wij zeker de beste ploeg waren."

   

  "Je moet efficiënt zijn en die paar kansen moeten hangen. Maar je kunt je ook optrekken aan een punt thuis in de Champions League tegen Galatasaray. Dat is toch niet niks als je ziet wie zij op het veld hebben lopen. Voor veel ploegmaats was dit ook hun debuut in de Champions League en dit geeft vertrouwen voor de volgende wedstrijd in Madrid."

   

  "Ontgoocheling is overdreven. Dat mag niet de teneur zijn", besloot de doelman. "Maar je moet wel ambitieus zijn. We hadden 3 punten kunnen pakken en dat is niet gebeurd. We zullen hier niet te lang bij stilstaan, want 0-0 is ook een goed resultaat."

  We hebben getoond dat we minstens de evenknie van Galatasaray waren, maar we konden de kansen helaas niet omzetten in 3 punten.

  Simon Mignolet

  Rits: "Met killermentaliteit pakken we gewoon 3 punten"

  "Er overheerst toch een klein beetje teleurstelling", reageerde middenvelder Mats Rits.

   

  "Wij waren de dominante ploeg. We hebben veel kansen gehad en hebben maar één kans weggegeven na een individuele fout. Maar op dit niveau moet je die kansen afmaken en dan blijven de 3 punten thuis. Nu heb je één punt."

   

  "Ons plannetje is wel gelukt, want we hebben in de Champions League een vijftal open kansen gecreëerd en dat is niet slecht. Maar met de mentaliteit van een killer pakken we gewoon 3 punten."

  Galatasaray-coach: "Geen tegengoal en daar zijn we blij om"

  Galatasaray-coach Fatih Terim kon leven met het gelijkspel in Brugge. "Club heeft heel wat kwaliteit in huis en ze waren dan ook heel gevaarlijk, dat hebben we allemaal kunnen zien."

   

  "Pas na het uur kwamen wij beter in de wedstrijd. We slikken hier geen tegendoelpunt en daar zijn we blij om. We hebben respect voor deze tegenstander."