Deroo ruilt Poolse topclub Kedzierzyn voor Dinamo Moskou

  Deroo gaat in Rusland aan de slag.

  Sam Deroo (27) is momenteel met de Red Dragons aan de slag op het EK volleybal, maar net voor de laatste groepsmatch heeft de international zijn transfer naar Rusland aangekondigd. Deroo verlaat de Poolse grootmacht Kedzierzyn.

  "Meestal volgen de grootste uitdagingen wanneer je gelukkig bent waar je bent", opent Sam Deroo zijn transferaankondiging. Deroo keek naar eigen zeggen uit naar zijn terugkeer naar Polen na het EK, maar hij zoekt andere oorden op.

   

  "De Russische topclub Dinamo Moskou toonde interesse en alle partijen zijn tot een akkoord gekomen. Iedereen is tevreden, maar het is hard om afscheid te nemen van een club die ik zo graag heb gezien."

   

  Deroo speelde vier seizoenen bij Kedzierzyn en won er drie landstitels en twee bekers. "Ik voel me klaar voor een nieuwe uitdaging en Dinamo Moskou past perfect in dat plaatje."