Zesdaagse van Londen pakt uit met Ewan, Cavendish en Viviani

    Viviani en Ewan, hier in de Tour, zullen elkaar weer tegenkomen op de piste.

    Het wegseizoen is nog niet gedaan, maar heel wat renners zijn hun winter al aan het plannen. Met de Olympische Spelen van volgend jaar in het achterhoofd zullen heel wat renners af en toe eens van de piste proeven. De Zesdaagse van Londen pakt uit met een mooi deelnemersveld.

    Elia Viviani, in 2016 goed voor goud in het omnium in Rio de Janeiro, zal zijn seizoen in 2020 mee afstemmen op de Spelen in Tokio. Komende winter zal hij dus regelmatig op de piste te bewonderen zijn. De Zesdaagse van Londen kon de Italiaan alvast strikken.

     

    Ook Mark Cavendish en Caleb Ewan werden de voorbije weken en dagen aan de deelnemerslijst toegevoegd. Ewan heeft al een punt gezet achter zijn wegseizoen, maar rijdt van 22 tot 27 oktober in Londen. Het wordt voor hem een primeur.