De redder in nood? Trebel draait warm bij de Anderlecht-beloften

  Keert de verloren zoon terug bij Anderlecht?

  Anderlecht verkeert in ademnood. Het trekt met 5 op 21 naar Club Brugge en vindt in Adrien Trebel misschien een noodoplossing. De Franse middenvelder moest vanavond opdraven bij de beloften van paars-wit.

  Adrien Trebel (28) lijkt onder Vincent Kompany persona non grata geworden bij Anderlecht. De Franse grootverdiener werd de voorbije maanden naar de uitgang begeleid en speelde nog geen minuut voor RSCA, maar hij zocht uiteindelijk geen andere oorden op.

   

  Trebel wordt nu misschien wel weer in de plannen van de A-kern geïntegreerd, want vanavond speelde de middenvelder mee met de beloften tegen OHL.

   

  Anderlecht trekt zondag naar Jan Breydel. Middenvelder Albert Sambi Lokonga is geschorst, Peter Zulj kampt met een neusbreuk. T1 Simon Davies had het na de nederlaag tegen Antwerp over "leiderschap". Misschien vult Trebel dat plaatje zondag wel in?

  De basisploeg:

  De uitslag: