Messi traint weer, maar match tegen Dortmund haalt hij waarschijnlijk niet

    Messi traint weer samen met zijn ploegmaats.

    Kijken Axel Witsel en Thorgan Hazard in de Champions League dinsdag Lionel Messi in de ogen? De Argentijn trainde vandaag alleszins opnieuw mee met zijn ploegmaats na een kuitblessure. "Maar de match tegen Dortmund halen, wordt lastig", denkt trainer Ernesto Valverde.

    Lionel Messi staat sinds begin augustus aan de kant met een kuitblessure en miste daardoor de start van het seizoen bij Barcelona. Maar de Argentijn lijkt bijna weer fit. Zijn ploeg zette een foto op Twitter van zijn eerste training met de groep. "Messi trainde met de groep en Dembélé werkte ook deels met het team", klonk het.

     

    Dinsdag speelt Barcelona zijn eerste match in de Champions League bij Borussia Dortmund. Messi zei eerder zelf al te hopen op een terugkeer bij de start van het Kampioenenbal, maar trainer Valverde temperde de verwachtingen. "Ik wil er niet te veel over zeggen, maar volgens mij wordt de match van dinsdag halen lastig."