Eerste match van Maradona levert Argentijnse hekkensluiter geen punten op

    T1 Diego Maradona.

    Voetbalvedette Diego Maradona (58) heeft zijn eerste wedstrijd in de dug-out van Gimnasia La Plata achter de rug. Het werd geen succesverhaal op het scorebord, want de rode lantaarn verloor met 1-2 van uittredend kampioen Racing Club.

    Diego Maradona moet Gimnasia La Plata reanimeren, maar dat zal niet van een leien dakje lopen. De Argentijn werd vorige week met veel tromgeroffel aan boord gehaald, maar in de eerste competitiematch leverde zijn présence nog geen puntengewin op.

     

    Racing Club, de Argentijnse kampioen en club waar Maradona zijn eerste stapjes als coach zette, toonde geen genade. Het won met 1-2 bij Gimnasia La Plata, dat met 1 punt uit 6 matchen nog altijd de rij sluit.