Coach Sarri mag eindelijk plaatsnemen op de Juve-bank na longontsteking

  Maurizio Sarri

  Sarri zag zijn team 6 op 6 pakken, evenwel vanop afstand.

  Juventus-trainer Maurizio Sarri zal zaterdag op bezoek bij Fiorentina op de derde speeldag van de Serie A voor het eerst dit seizoen op de bank plaatsnemen. De 60-jarige Italiaan sukkelde de voorbije weken met een longontsteking.

  Juve begon het seizoen met zeges bij Parma (0-1) en thuis tegen Napoli (4-3), maar
  moest het toen zonder Sarri langs het veld stellen. Assistent Giovanni Martuscello nam die partijen over. Tegen Napoli volgde de T1 de topper al vanuit een skybox, maar nu krijgt hij van de artsen groen licht om weer op de trainersbank plaats te nemen.

   

  Landskampioen Juventus voert samen met Internazionale en Torino de stand aan. Fiorentina verloor tweemaal en hangt onderin de stand.