• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  9-0! Janice Cayman en Lyon pakken uit in Champions League

  Janice Cayman

  High fives voor Janice Cayman en haar ploeggenotes.

  Titelverdediger Lyon is stevig begonnen aan het nieuwe Champions League-seizoen voor vrouwen. In de 1/16e finales pakte het Franse topteam uit met een 9-0-zege op het terrein van het Russische team Rjazan. Red Flame Janice Cayman speelde de hele wedstrijd voor Lyon.

  Janice Cayman speelt sinds dit seizoen voor Olympique Lyon, het beste vrouwenteam ter wereld. De Franse club won al 6 keer de Champions League.

   

  De nieuwe campagne is alvast erg goed begonnen. In de heenmatch 1/16e finales gaf het de Russische club Rjazan een draai om de oren (0-9). Kapitein Renard en de Noorse topspeelster Ada Hegerberg maakten allebei 3 doelpunten. Cayman deed de hele match mee.

  Morgen komen de vrouwen van Anderlecht in actie in de 1/16e finales. Zij nemen het op tegen het Kazachse team Biik Kazigoert uit Simkent.