Oostenrijks international mist interland door uitgelopen verjaardagsfeestje

  "Waar zijn die handjes?", Hinteregger houdt blijkbaar van een stevig feestje.

  Oostenrijks international Martin Hinteregger heeft zijn 27e verjaardag iets te wild gevierd. De centrale verdediger kwam zondagochtend pas in de vroege uurtjes terug van zijn eigen feestje en werd daardoor uit de selectie gelaten voor de wedstrijd tegen Polen.

  Officieel miste Hinteregger, speler van Eintracht Frankfurt, de wedstrijd tegen Polen door een blessure. Twee dagen later blijkt dat hij uit de selectie werd gelaten om disciplinaire redenen.

   

  Hinteregger vierde zaterdagnacht zijn 27e verjaardag met een feest(je). Hij kwam pas in de vroege uurtjes terug van zijn avontuur en daar kon de Oostenrijkse voetbalbond niet mee lachen. De 41-voudige international werd uit de selectie gelaten voor het belangrijke duel met Polen, zogezegd met een blessure. 

   

  "Vanwege het belang van de wedstrijd tegen Polen hebben we beslist enkel op het sportieve te focussen en de kwestie intern te behandelen", deelt de Oostenrijkse voetbalbond nu mee. "Martin heeft zijn fout toegegeven en zich verontschuldigd."

   

  Zonder Hinteregger speelde Oostenrijk maandagavond 0-0 gelijk in Polen. Na 6 wedstrijden gaan de Polen aan de leiding in de groep met 13 punten, Oostenrijk volgt als 3e met 10 punten. Enkel de top 2 mag rechtstreeks naar het EK van volgend jaar.