Haroun verlengt contract bij Antwerp na mislukte transfer naar Gent

  Faris Haroun

  Faris Haroun als aanvoerder van Antwerp.

  Faris Haroun heeft zijn contract verlengd bij Antwerp. De aanvoerder van Antwerp leek op weg naar Gent op het einde van de transferperiode, maar die transfer viel in het water. Nu heeft Haroun bijgetekend tot 2021.

  Faris Haroun (33) ruilde in 2017 Cercle Brugge voor Antwerp, dat toen nog in de Proximus League speelde. De centrale middenvelder werd een van de sterkhouders bij Antwerp toen het de promotie afdwong naar de Jupiler Pro League en schopte het ook tot aanvoerder.

   

  Maar in de laatste weken van de transferperiode leek Haroun op weg naar de uitgang bij Antwerp. De middenvelder onderhandelde tot op het laatste moment met Gent, maar een mogelijke transfer sprong op de valreep af. Nu mocht hij zijn handtekening zetten op een contractverlenging tot 2021.

  "Mislukte transfer Haroun was ingewikkeld verhaal"