Defour debuteert met zege bij Antwerp, Mirallas weet het doel nog staan

  Steven Defour (onderaan, tweede van links) in zijn nieuwe outfit.

  Steven Defour heeft zijn eerste speelminuten verzameld voor Antwerp. De ex-Rode Duivel speelde één helft in een oefenwedstrijd achter gesloten deuren tegen Lierse Kempenzonen. Kevin Mirallas, nog een nieuwkomer bij de oudste club van het land, scoorde twee keer in de 3-0-zege.

  Antwerp haalde met Steven Defour en Kevin Mirallas op het einde van de transferperiode nog enkele grote namen binnen. Mirallas kreeg al wat speelminuten in de wedstrijd tegen Zulte Waregem (2-0-nederlaag), op Defour was het wachten tot vandaag.

   

  In de met 3-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Lierse Kempenzonen verscheen Defour, net als Mirallas, aan de aftrap op positie zes, vlak voor de verdediging. Mirallas opende de score in de eerste helft op aangeven van Juklerod.

   

  Na de rust verdubbelde diezelfde Mirallas na een knappe individuele actie van Lamkel Zé. Invaller Miyoshi zorgde voor de eindstand. De twee ploegen misten ook elk een strafschop.