Verschueren: "Alles evolueert in de goeie richting: de inhaalbeweging is ingezet"

  Michael Verschueren.

  Na de interlandperiode zijn alle ogen weer gericht op de vaderlandse competitie. Anderlecht klopte op de vorige speeldag Standard en kan weer voorzichtig naar boven lonken. "Tegen Antwerp proberen we nu een blok te vormen zoals tegen Standard. En pas dan kijken we naar Club Brugge", zegt Michael Verschueren over het tweeluik.

  "De interlandbreak kwam niet op een verkeerd moment", legt Michael Verschueren, sportief manager bij RSCA, uit aan onze redactie. Anderlecht boekte tegen Standard zijn eerste zege van het seizoen en staat nu voor ontmoetingen met Antwerp en Club Brugge.

   

  "Er waren veel internationals en afwezigen, maar deze pauze heeft de nodige rust gebracht en ook voor de revalidatie van enkele geblesseerde spelers, onder wie Vincent Kompany, was het gunstig om twee weken niet te spelen."

   

  Nu wachten twee toppers. "In deze wedstrijden moeten we er staan. Tegen Antwerp proberen we een blok te vormen zoals tegen Standard. En pas dan kijken we naar de match tegen Club Brugge."

   

  "Alles evolueert in de goeie richting", vervolgt Verschueren. "We praten hier vaak over "het project" en dat project is lopende. Elke dag zien we vooruitgang. De fans willen op het einde van de rit natuurlijk wel zien dat hun ploeg wint, zoals tegen Standard. We hopen die trend in de komende thuiswedstrijd door te zetten."

   

  "De inhaalbeweging is ingezet. We zullen in de komende weken ook sterker worden met de terugkeer van onze geblesseerde spits Roofe. We willen minstens één van de komende topmatchen winnen. Dan hebben we wat meer rust en kunnen we stilaan opschuiven richting de top 6", besloot Verschueren vanuit Manchester, waar hij vanavond met de Anderlecht-selectie de galamatch van Vincent Kompany bijwoont.