Hazard traint voluit bij Real en lijkt klaar voor competitiedebuut

  Eden Hazard

  Eden Hazard op training bij Real Madrid.

  Goed nieuws voor de supporters van Real Madrid en Eden Hazard. Onze landgenoot heeft vandaag voor het eerst sinds zijn dijblessure een training met de groep afgewerkt. Zaterdag kan hij zijn competitiedebuut maken.

  Eden Hazard blesseerde zich in augustus aan zijn rechterdij tijdens de laatste training voor de openingsmatch van Real Madrid in de competitie, bij Celta de Vigo. Door die blessure moest Hazard afgelopen week afhaken voor de interlands van de Rode Duivels in San Marino en Schotland.

   

  Nu lijkt hij volledig hersteld. Hij werkte een volledige groepstraining af en lijkt dus ook klaar voor de competitiematch van zaterdag tegen Levante. Wellicht kan Hazard dan zijn debuut maken in het shirt van Real in het Estadio Bernabeu.

   

  Zonder Hazard haalde Real Madrid slechts 5 punten uit zijn eerste drie competitieduels. Na een zege bij Celta, speelde het gelijk tegen Valladolid en Villarreal. Volgende week staat ook het eerste duel in de groepsfase van de Champions League op het menu, bij PSG.