De glazen bol van Kirsten Flipkens: ze "voorspelde" eindzege Andreescu

  Flipkens heeft net verteld aan Andreescu dat ze de US Open kan winnen.

  Kirsten Flipkens verloor op de US Open in de tweede ronde van de latere winnares Bianca Andreescu. Onze landgenote sprak toen profetische woorden aan het net.

  Kirsten Flipkens werd in de tweede ronde van de US Open uitgeschakeld door Bianca Andreescu met 6-3 en 7-5, dezelfde score waarmee de Canadese in de finale Serena Williams versloeg. Na haar match vertelde Flipkens aan Andreescu dat ze het toernooi kon winnen.

   

  "Toen we elkaar de hand schudden na de match heb ik haar gefeliciteerd met haar zege. Ik zei ook dat ze het toernooi kon winnen en dat ze er moest in geloven", legt Flipkens uit. "Het respect tussen ons is ook gegroeid, ook nadat we gebabbeld hadden in de kleedkamer."

   

  Het moment aan het net tussen Flipkens en Andreescu