VIDEO: Emma Meesseman schittert in WNBA met double double

  Emma Meesseman

  Emma Meesseman

  Emma Meesseman heeft opnieuw haar klasse getoond in de WNBA. Met 25 punten en 10 rebounds loodste ze de Washington Mystics naar winst tegen Dallas. Washington beëindigt het reguliere seizoen nu zeker als eerste.

  Emma Meesseman maakte 23 van haar 25 punten in de eerste helft en zette Washington zo op weg naar een belangrijke zege tegen Dallas. Dankzij de zege eindigen de Mystics zeker als eerste in de reguliere competitie en genieten ze het thuisvoordeel in de play-offs.

   

  Voor Meesseman was er ook een mijlpaal: ze maakte haar 2.000e punt in de WNBA. Naast 25 punten was ze in 32 minuten ook goed voor 10 rebounds en 4 assists. Kim Mestdagh kwam niet in actie voor Washington.

   

  "We wilden absoluut als eerste eindigen om alles in eigen handen te hebben", zei Meesseman. "Nu hebben we het thuisvoordeel in de play-offs en ik ben ervan overtuigd dat onze supporters ons aan zeges zullen helpen."

  Bekijk de hoogtepunten van Emma Meesseman