Bale over situatie bij Real Madrid: "Verwacht nog wel wat turbulentie"

  Gareth Bale is nog altijd een speler van Real Madrid.

  Gareth Bale is nog altijd een speler van Real Madrid.

  Gareth Bale leek gedoemd om deze zomer Real Madrid te verlaten, maar de transfermarkt is begin deze week gesloten en de Welshman is nog steeds een speler van de Koninklijke. "Ik ben een prof en ik geef altijd alles, maar ik kan niet zeggen dat ik gelukkig ben op het veld", klinkt het.

  Gareth Bale werd deze zomer door Real-coach Zinédine Zidane nadrukkelijk naar de uitgang geduwd, maar de aanvaller raakte niet weg. Zidane trok zijn staart later weer in en lijkt toch weer te rekenen op Bale, die afgelopen weekend nog twee keer scoorde in een 2-2-gelijkspel bij Villarreal. De Welshman probeert zich intussen te verzoenen met zijn situatie.

   

  "Wat meer dan de anderen werd ik aanzien als de zondebok. Ik neem dat met een korreltje zout, ook al is het misschien niet allemaal terecht", zegt Bale. "Ik kan niet zeggen dat ik gelukkig op het veld sta, maar ik ben professioneel en ik zal altijd alles geven. Dit is niet de slechtste periode uit mijn carrière. Het is ook niet ideaal, maar ik weet hoe ik hiermee moet omgaan."

   

  Bale heeft niet het gevoel dat alles weer peis en vree is nu. "Ik verwacht nog wel wat turbulentie. Ik zal nog eens om de tafel moeten zitten met de club om dit af te ronden. Er worden veel zaken verteld. In voetbal kunnen de zaken snel keren. Je wordt beloond voor je werk en ik denk dat ik goed aan het seizoen begonnen ben."