Theuns komt ten val in de tijdrit, maar haalt toch de finish: "Hij start morgen"

  Theuns in actie voor zijn val.

  Edward Theuns is niet ongeschonden uit de tijdrit van de Vuelta gekomen. De Belg van Trek kwam onzacht in aanraking met het Franse asfalt en werd voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht. Hij verschijnt morgen wellicht gewoon aan de start van de 11e etappe.

  Theuns viel op 2km van het einde van de tijdrit in Pau in een bocht. "Het ziet ernaar uit dat "Eddie" niets gebroken heeft, maar hij werd toch naar het ziekenhuis gebracht voor een grondige controle", schrijft Trek op Twitter. 

   

  "Theuns slaagde er nog in de tijdrit uit te rijden. Hij is dan ook van plan om morgen aan de start van de rit te verschijnen als blijkt dat de controles in het ziekenhuis geen ernstige verwondingen aantonen."

   

  Theuns is bezig aan een goede Ronde van Spanje. Hij werd in Alicante tweede in de massasprint gewonnen door de Ier Sam Bennett (Bora).

  De tweets van Trek-Segafredo: