Dat was snel: de broers Hazard verlaten geblesseerd de selectie

  Eden Hazard meldde zich vanmiddag wel in Tubeke.

  Het bezoekje van Eden en Thorgan Hazard aan de nationale ploeg was opvallend kort. De twee werden ondanks een blessure opgeroepen door Roberto Martinez, maar in Tubeke werd al snel duidelijk dat ze niet speelklaar zouden raken.

  We zullen geen Eden Hazard te zien krijgen tegen San Marino en Schotland. En ook Thorgan Hazard zal niet mee met de nationale ploeg op verplaatsing gaan. De broers hebben de selectie van Roberto Martinez na amper enkele uren verlaten. Of ze vervangen zullen worden, is niet duidelijk.

   

  Het was bij de bekendmaking van de selectie al duidelijk dat de Hazards waarschijnlijk niet fit zouden raken. Eden Hazard, bij Real Madrid out met een dijblessure, en zijn broer Thorgan (rib) werden in Tubeke verwacht voor medische tests. Maar die waren duidelijk negatief. Ze zouden niet op tijd fit raken om een rol van betekenis te spelen.

   

  Martinez mist nog wel wat pionnen door blessure. Zo zijn ook Vincent Kompany, Axel Witsel, Koen Casteels en Timothy Castagne er niet bij.