Claudia Van Avermaet is opvallend gezicht in trainingskorps Duivels

  Van Avermaet verzorgde de opwarming.

  Claudia Van Avermaet, de zus van wielrenner Greg, heeft binnenkort misschien een aandeel in de zeges van de Rode Duivels. Van Avermaet dook vanmiddag op in het trainingscentrum van de Belgen. Daar gaf ze de selectie opwarmingsoefeningen. 

  Claudia Van Avermaet is naast "de zus van" ook de auteur van verschillende boeken over sportvoeding en yoga- en pilatesinstructrice. Het is in die hoedanigheid dat ze de Rode Duivels enkele opwarmingsoefeningen liet zien. Na de opwarming en enkele fitnessoefeningen binnen, trok een deel van de selectie nog naar het trainingsveld.

   

  Naast de 3 doelmannen waren er 12 veldspelers die actief deelnamen: Michy Batshuayi, Christian Benteke, Nacer Chadli, Yannick Carrasco, Kevin De Bruyne, Adnan Januzaj, Dries Mertens, Thomas Meunier, Divock Origi, Dennis Praet, Benito Raman en Youri Tielemans. Romelu Lukaku bleef op de bank net als Yari Verschaeren.

  Na de opwarming binnen trokken 15 Duivels nog naar buiten voor een training