Opnieuw nadarhekken in bocht tijdrit met aankomst in Pau: "Niets geleerd"

  Net als in de Tour de France (waar Van Aert viel), ook nu in de Vuelta weer nadarhekken in de bocht.

  Een opvallend beeld uit de Vuelta. Vandaag staat een tijdrit op het menu met aankomst in Pau. Doet dat een belletje rinkelen? Klopt, de plek waar Wout van Aert ten val kwam in de Ronde van Frankrijk. Ook in de Vuelta is het de aankomstplaats van de tijdrit, al zijn de dranghekken nog steeds niet weg.

  Herinnert u zich 19 juli 2019 nog? Toen stond de tijdrit in de Ronde van Frankrijk op het programma. Een prooi voor Wout van Aert (Jumbo-Visma), zo werd toch voorspeld. Maar dat draaide net wat anders uit. Van Aert haakte in de laatste bocht in Pau in de nadarhekken en ging snoeihard tegen de vlakte. 

   

  Een paar maanden later maakt ook de individuele tijdrit in de Ronde van Spanje zijn doortocht in Pau. En opnieuw... nadarhekken. Uit een foto van de Head of Performance van Jumbo-Visma, Mathieu Heijboer, blijkt dat er opnieuw nadarhekken in de bocht(en) staan. En ook opnieuw met uitstekende visgraten naar de verkeerde kant.  "Pau. Tijdrit. Bocht. Nadarhekken. Niets geleerd", zo klinkt het bij Heijboer. 

  VIDEO: de valpartij van Van Aert in Pau