NIEUW: De Tribune, 1u radio/podcast over de voorbije sportweek

  Maandagavond tussen 19-20u op Radio 1 en weldra als podcast.

  Vanavond wordt de eerste aflevering van "De Tribune" op u losgelaten. Eén uur radio/podcast, twee gasten met een mening en de meest brandende sportactualiteit als hoofdingrediënten. De Tribune is elke maandagavond te beluisteren tussen 19 en 20u op Radio 1 en weldra onbeperkt beschikbaar als podcast.

  De eerste gasten:

  In de eerste aflevering zijn sportjournalist en columnist Hans Vandeweghe (de Morgen) en Sporza-voetbaljournalist Peter Vandenbempt te gast.

   

  Wat vinden zij van de situatie bij Anderlecht een dag na de eerste competitiezege? Is er een veiligheidsprobleem in het wielrennen en de Formule 1? Sporten waar twee jonge atleten de afgelopen weken het leven lieten. En wat valt er te verwachten van de Belgische voetbalclubs in Europa? Het zijn enkele onderwerpen die al zeker aan bod komen.

  De presentatoren:

  David Naert en Tom Vandenbulcke presenteren afwisselend elke aflevering. Als vriendelijke, maar kordate stewards bewaren zij de orde op "De Tribune".