Kijk straks naar de verlengingen van Extra Time over Transfer deadline day

    Kijk vanavond eerst naar Extra Time en daarna naar de verlengingen.

    Transfer deadline day is altijd een bewogen dag in het voetbal. Daarom kaart Frank Raes vanavond na Extra Time na met Eddy Snelders, Youri Mulder, Aster Nzeyimana en Filip Joos over de transfers in België en Europa. U kunt die uitzending met livestream en op Facebook live bekijken vanaf 23.15u.

    Vandaag wordt in verschillende Europese landen de transfermarkt gesloten en dat levert altijd hectische uren op. Wie verkast nog naar een andere club en welke transfers haalt jouw favoriete club nog?

     

    Sporza houdt je de hele dag op de hoogte en vanaf 23.15u bespreekt Frank Raes in de studio van Extra Time de belangrijkste en opmerkelijkste transfers. Dat doet hij in het gezelschap van Eddy Snelders, Youri Mulder, Aster Nzeyimana en Filip Joos. Kijk bij Sporza met livestream of op de Facebook-pagina van Sporza naar de Facebook Live.