• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Super Sunday, en niet alleen in het voetbal: Sporza is er overal bij

  sport

  Formule 1, toppers in het voetbal, wielrennen, Yellow Tigers: je zal ogen tekort komen vandaag.

  Het belooft een drukke sportmiddag te worden vandaag, met voor elk wat wils: toppers in het voetbal, zowel in binnen- als buitenland, topkoers in Spanje, Frankrijk, België en Duitsland, Federer-Goffin op de US Open, de Yellow Tigers op het EK volleybal, F1 in Spa,... En bij sporza zit je goed om er niets van te missen.

  VOETBAL

  België

  Vandaag komen alle ploegen die vorig jaar Play-off I hebben gehaald in actie. Philippe Clement neemt het om 14.30u met Club Brugge op tegen zijn ex-ploeg en de huidige kampioen Racing Genk. Om 18u staat Anderlecht-Standard op het programma, ondanks de grote afstand in het klassement tussen beide teams nog altijd een klassieker. De dag wordt afgesloten met Zulte Waregem-Antwerp en Gent-Cercle, allebei om 20u.

  Buitenland

  Niet alleen in België, maar ook elders in Europa staan enkele affiches op het programma om bij te watertanden. Of wat had je gedacht van de altijd beladen Londense derby tussen Arsenal en Tottenham. Of de misschien nog méér beladen Romeinse derby tussen Lazio en AS Roma. Later op de avond krijgen we in Italië nog een duel tussen Nainggolan en Lukaku in Cagliari-Inter, terwijl Real Madrid een verraderlijke uitmatch bij Villarreal heeft.

  ANDERE SPORTEN

  Wielrennen

  Heel wat wielrennen vandaag, met als kroonstuk de pocketbergrit door Andorra in de Vuelta. Amper 94 kilometer, maar wel de hele tijd op en af, om te eindigen op de Alto Els Cortals d'Encamp. Ongetwijfeld een schitterend spektakel!

  De etappe is vanaf de start (iets voor 15u) te volgen op Eén en met livestream en tekst op sporza.be.