Na Kean en Matuidi wordt ook Lukaku slachtoffer van racisme in Cagliari

  Romelu Lukaku in actie tegen Cagliari.

  Romelu Lukaku in actie tegen Cagliari.

  Enkele fans van Cagliari hebben hun trieste reputatie helaas opnieuw waargemaakt. Terwijl Romelu Lukaku klaarstond om een penalty te nemen, trakteerden enkelingen hem op racistische geluiden. Lukaku trok gelukkig aan het langste eind. Hij bleef kalm en scoorde de 1-2 voor Inter.

  Romelu Lukaku bezorgde Inter een perfecte start van het seizoen. Dankzij zijn penaltygoal tegen Cagliari werd het 1-2 en staat Inter naast Juventus en Torino met 6 op 6. Wat er net voor de penalty van Lukaku gebeurde was een domper op de feestvreugde.

   

  Tussen het boegeroep waren ook oerwoudgeluiden te horen van enkelingen. Lukaku had het ook gehoord. Nadat hij de penalty omzette, richtte hij even een vernietigende blik richting het supportersvak achter het doel van Cagliari.

   

  De Serie A-club van Radja Nainggolan heeft een schandelijke reputatie als het over racisme gaat. Moise Kean ondervond het vorig seizoen als speler van Juventus en ook Blaise Matuidi en Sulley Muntari moesten het al ontgelden.