• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  "Bad boy" Lamkel Zé uit selectie geweerd na "incident" met Bolat

  Bolat en Lamkel Ze

  Lamkel Zé kwam in aanvaring met Sinan Bolat op training.

  Lamkel Zé zal er vanavond niet bij zijn als Antwerp in het Regenboogstadion Zulte Waregem partij geeft. Zé kwam gisteren op training in aanvaring met doelman Sinan Bolat. Antwerp geeft hem wat tijd om af te koelen.

  Didier Lamkel Zé had zich al de woede van zijn medespelers op de hals gehaald met zijn fratsen in de EL-match tegen AZ, toen hij het openingsdoelpunt scoorde maar bij zijn viering ook een 2e gele kaart opraapte.

   

  Die spanning heeft zich ook op de training bij Antwerp voortgezet, want gisteren ging Lamkel Zé in de clinch met doelman Sinan Bolat. "Er was een incidentje", geeft sportief adviseur Sven Jaecques aan onze redactie toe.

   

  "Om hem tegen zichzelf te beschermen hebben we Lamkel Zé uit de selectie voor de match tegen Zulte Waregem geweerd. Sinan Bolat zal er ook niet bij zijn, maar hij heeft een lichte blessure en wil geen risico's nemen met het oog op de interlands. Hij is dus niet disciplinair geschorst."

   

  Of er nog een toekomst is voor Lamkel Zé op de Bosuil, daarover blijft Jaecques op de vlakte. "We zijn nu bezig met de laatste transfers (Antwerp wil Defour nog binnenhalen, red). Vanaf dinsdag kunnen we het dossier van Lamkel Zé er dan opnieuw bijnemen."

  Lamkel Zé scoort tegen AZ, maar krijgt meteen ook rood