• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Koen Casteels haakt af voor interlands met barstje in kuitbeen

  Koen Casteels zal er niet bij zijn als België tegen San Marino en Schotland speelt. De 3e doelman van de Rode Duivels heeft een barstje in zijn kuitbeen opgelopen.

  Koen Casteels speelde met Wolfsburg gisteren nog 1-1 gelijk tegen Paderborn. De doelman hield het een hele match vol, maar achteraf werd vastgesteld dat hij een barstje in zijn kuitbeen heeft opgelopen.

   

  Casteels zal "de komende weken" buiten strijd zijn. Hij mist sowieso de interlands tegen San Marino en Schotland, al waren zijn speelkansen met Courtois en Mignolet boven hem in de pikorde wellicht uiterst klein. Roberto Martinez riep met Matz Sels sowieso ook al een 4e doelman op. Mogelijk komt daar nog een vervanger voor Casteels bij.