• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Bonifazio is snelste van het pak in GP Jef Scherens

  Niccolò  Bonifazio heeft daags na zijn overwinning in de Omloop Mandel-Leie-Schelde ook de GP Jef "Poeske" Scherens op zijn naam geschreven. In de sprint op de Bondgenotenlaan in Leuven was hij sneller dan Hugo Hofstetter en Timothy Dupont. 

  De renners moesten in Leuven 12 ronden van zo'n 15 kilometer afleggen, op het terrein waar binnen 2 jaar het WK wielrennen zal plaatsvinden. Na enkele ronden wist een kopgroep van 5 renners zich te handhaven.  

   

  De vluchters werden op twee ronden van het einde gegrepen en een massaspurt op de Bondgenotenlaan was onvermijdelijk. Man in vorm Niccolò Bonifazio, die gisteren ook al de beste was in de Omloop Mandel-Leie-Schelde (1.1), sprintte ook in Leuven naar de zege. Hugo Hofstetter en Timothy Dupont mochten mee het podium op.

  Bonifazio is de snelste in Leuven: