Ga naar de inhoud

Preud'homme: "We hebben sexy tegenstanders geloot"

 vr 30 augustus 2019 17:58
Michel Preud'homme wreef zich in de handen na de loting.

"Een mooie groep", was de eerste reactie van Standard-coach Michel Preud'homme toen hij Arsenal, Frankfurt en Guimaraes uit de lotingpotten van de Europa League zag verschijnen. "Het wordt interessant om de tegenstanders te analyseren."

Standard werd niet gespaard bij de loting van de Europa League. Met Arsenal en Eintracht Frankfurt treft het de runner-up en verliezende halvefinalist van vorig seizoen. "We zijn blij dat we tegen grote ploegen kunnen aantreden, dat we ons mogen meten met Arsenal", zei aanvaller Renaud Emond. 

 

"Het zijn sexy tegenstanders", vatte coach Preud'homme het samen. "Natuurlijk wordt het moeilijk, maar in Europa is het nooit eenvoudig. Vorig jaar kende niemand Krasnodar, maar het bleek een ploeg met veel kwaliteit."

 

Ook de vierde hond, Guimaraes, valt niet te onderschatten. "Toen ik in Portugal voetbalde, was Guimaraes al een sterke ploeg. We botsen op drie tegenstanders met verschillende culturen en dat wordt heel interessant om te analyseren. En gelukkig worden we qua reisafstanden verwend."

Tweet:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.