• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Clement over inkomende transfers: "Ik heb vertrouwen in bestuur"

  Philippe Clement

  Philippe Clement

  Philippe Clement heeft er geen geheim van gemaakt dat hij nog een verdedigende middenvelder wil aantrekken. Maar hij liet vandaag niet in zijn kaarten kijken. "We storten ons niet blind op de ene na de andere speler."

  Nu Club Brugge zeker is van de vetpotten is het wachten of de club zich nog versterkt met een defensieve middenvelder. De onderhandelingen met Victor Wanyama en Tottenham zijn al even aan de gang, nu wordt ook Eder Balanta (26) gelinkt aan Club.

   

  De 26-jarige Colombiaanse middenvelder van Bazel zou het alternatief kunnen zijn als een overgang van Wanyama nog afspringt. Balanta speelde 8 keer voor de Colombiaanse nationale ploeg en was erbij op het WK 2014 in Brazilië. Bij Bazel speelt Balanta voor de verdediging, maar hij kan ook als centrale verdediger opgesteld worden.

   

  Op zijn persmoment vandaag wou Philippe Clement geen uitspraken doen over Wanyama, Balanta of eventuele andere inkomende transfers. "Bij Club storten we ons niet blind op de ene na de andere speler. We bereiden ons goed voor."

   

  "Ik heb er dus vertrouwen in dat het bestuur de komende dagen de juiste zaken zal doen. Ik concentreer me op de match van zondag tegen Genk", zegt de coach van Club Brugge. Zondag om 14.30u kijkt Clement zijn ex-ploeg Genk in de ogen.