• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Geen Witsel in selectie Rode Duivels: "Geblesseerd aan de adductoren"

  Axel Witsel, altijd een vaste waarde bij de Rode Duivels, werd niet opgeroepen door bondscoach Roberto Martinez. Een blessure gooit roet in het eten. Zijn club Borussia Dortmund laat weten dat hij een blessure aan de adductoren heeft opgelopen. 

  De Duitse vicekampioen maakte ook bekend dat Witsel een "rust- en herstelperiode" moet inlassen. Hoe lang de middenvelder buiten strijd is, wordt echter niet meegedeeld. Dortmund speelt morgen een uitmatch bij Union Berlin. Witsel zit alvast niet in de kern.

   

  Ploegmaat Thorgan Hazard is er in Berlijn ook niet bij morgen vanwege een blessure aan zijn ribben. In tegenstelling tot Witsel werd Hazard wel opgeroepen voor de Rode Duivels. Medische testen moeten volgende week uitsluitsel geven over de fysieke paraatheid van Thorgan Hazard.