• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Lewandowski blijft nog tot 2023 goals maken bij Bayern München

  Sluipschutter Robert Lewandowski.

  Bayern München heeft Robert Lewandowski tot 2023 aan zich weten te binden. De Poolse doelpuntenmachine lag nog tot 2021 onder contract bij Bayern, dat met de contractverlenging alle transferverhaaltjes in de prullenmand dumpt.

  Robert Lewandowski scoort sinds de zomer van 2014 aan de lopende band voor Bayern München, maar toonde zich afgelopen seizoen vaak kritisch voor het transferbeleid van de Beierse club. De Poolse steraanvaller vroeg om versterking en de voorbije dagen werd zijn vraag met de komst van Philippe Coutinho en Ivan Perisic beantwoord.

   

  Lewandowski heeft blijkbaar zijn zin gekregen en liet zich verleiden tot een nieuw contract. "Bayern is mijn thuisbasis geworden", reageerde Lewandowski op de clubwebsite. "Mijn familie en ikzelf voelen ons heel goed in München."

   

  "Ik ben dan ook verheugd de komende jaren hier te kunnen blijven. Bayern is één van de drie grootste clubs ter wereld en we hebben een voortreffelijk elftal. Ik ben heel blij daar deel van uit te maken."