Ga naar de inhoud

IN BEELD: Kim Clijsters straalt nog een keer op de US Open

 do 29 augustus 2019 07:39
Kim Clijsters
Kim Clijsters voelt zich in haar sas in New York.

Kim Clijsters heeft nog eens het terrein mogen betreden van het Arthur Ashe-stadion in New York. De voormalige tenniskampioene werd er in de bloemetjes gezet voor haar 3 US Open-titels.

"Een bijzondere plek"

Kim Clijsters (36) won in haar tenniscarrière 4 grandslamtitels: 1x de Australian Open (in 2011) en 3x de US Open (in 2005, 2009 en 2010). In New York maakt ze nu deel uit van de Court of Champions, een lijst met de grootste US Open-kampioenen.

 

De huldiging vond vannacht plaats. Clijsters straalde in een blauwe jurk en zei dat ze best nerveus was. "Het is een grote eer voor mij", sprak ze op het terrein van het imposante Arthur Ashe-stadion.

 

"Dit is een bijzondere plek voor mij. Ik vind het altijd fijn om hier terug te zijn. Zeker voor het publiek hier, want ik houd van de fans op de US Open. Ze geven me altijd een boost."

 

Clijsters was niet alleen in New York, deze keer had ze haar oudste zoon Jack bij. "Hij is bijna 6 en kijkt zijn ogen uit. Dan ziet hij een poster van mij en zegt hij: "Mama, dat ben jij!" Uiteraard heeft hij geen idee, maar ik vind het erg fijn om zulke momenten met mijn gezin te kunnen delen."

Mijn zoon Jack kijkt zijn ogen hier uit. Dan ziet hij een poster van mij en zegt hij: "Mama, dat ben jij!"

Kim Clijsters

Huldiging Kim Clijsters US Open:

Kim Clijsters
Met een brede glimlach stapt Kim Clijsters het terrein op.
US Open
Ze zwaait naar haar publiek op de US Open.
Kim Clijsters
Zoals de Amerikaanse traditie het wil, krijgt ze een imposante ring.
Kim Clijsters
Even poseren.
Kim Clijsters
Links: Kim Clijsters nu, rechts: Kim Clijsters toen.
Kim Clijsters
En dan pakt ze het publiek in met een spontane speech.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vorige week speelde Clijsters nog een keer op de US Open:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.