• home
 • video
 • pas verschenen

  Neymar duikt op in populaire Netflix-serie La Casa de Papel

  De Braziliaanse voetballer Neymar is te zien in 2 herwerkte afleveringen van La Casa de Papel. "Een droom die uitkomt," laat de speler van PSG weten op Twitter.

  Netflix lanceerde onlangs het derde seizoen van de Spaanse topserie La Casa de Papel, met daarin een gastrolletje voor Neymar. Door een verkrachtingszaak werd de Braziliaan aanvankelijk uit de serie geknipt, maar nadat die zaak vorige maand geklasseerd werd, besloten de makers om de afleveringen met Neymar alsnog online te plaatsen.

   

  Zo kunt u in aflevering 6 en 8 zien hoe de PSG-speler de rol vertolkt van de Braziliaanse monnik João. "Meespelen in mijn favoriete tv-serie is een droom die uitkomt", zegt Neymar op Twitter. Hij voegt er nog de hashtag #nuevofichaje (nieuwe aanwinst) aan toe, zinspelend op de aanhoudende geruchten over zijn mogelijke terugkeer naar Barcelona.