• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Win een exemplaar van het boek over Fuente: "De man die doodging"

  Tijdens de zomervakantie kreeg u van ons elke week een nieuwe aflevering van de podcast "El Tarangu" aangeboden. Daarin ging het audiocollectief SCHIK op zoek naar de ware toedracht achter de vreemde ontmoeting tussen Lucien Van Impe en een man die geacht werd dood te zijn.

  In 1996 werd José Manuel Fuente begraven in zijn geboortedorp Oviedo. Zeven jaar later kreeg Lucien Van Impe door diezelfde man een uitnodiging voor een etentje in Geraardsbergen.

   

  Auteur Filip Osselaer trok samen met het audiocollectief SCHIK naar Spanje om dit vreemde verhaal uit te klaren. Hij pende zijn ontdekkingen neer in een boek. Sporza geeft 5 exemplaren weg van "De Man Die Doodging". Speel mee en win.

  Speel mee en win:

  "De man die doodging" is een uitgave van Borgerhoff en Lamberigts en kost 22,99 euro. Sporza geeft 5 exemplaren van het boek weg. Waag uw kans.