• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Howard keert terug naar LA Lakers om LeBron James aan de titel te helpen

  Dwight Howard

  Dwight Howard speelde 7 jaar geleden al eens voor de Lakers.

  Dwight Howard zet zijn zwerftocht doorheen de NBA voort bij de LA Lakers, de ploeg waarvoor hij in het seizoen 2012-2013 al eens uitkwam. De 33-jarige center moet bij de Lakers de geblesseerde DeMarcus Cousins vervangen.

  Dwight Howard stapelde de voorbije jaren de teams op, met onder meer (vaak korte) passages bij de Wizards, de Nets, de Hawks en de Hornets. Howard verkaste nog maar onlangs naar de Memphis Grizzlies, maar daar werd zijn contract verbroken om zijn overstap naar de LA Lakers mogelijk te maken.

   

  Met Howard, die 3 keer werd uitgeroepen tot beste verdediger in de NBA, denken de Lakers een waardige vervanger gevonden te hebben voor DeMarcus Cousins, die een volledig seizoen zal missen met een kruisbandblessure.

   

  Eerder pikten de Lakers al Anthony Davis op bij de Pelicans. Samen met sterspeler LeBron James willen ze een gooi doen naar een nieuwe titel.