Mpoku grapt met Boucaut: "Kijk daar, de scheids die niet van Standard houdt"

  Paul-José Mpoku spot Alexandre Boucaut.

  Standard schudde gisteren tegen KV Kortrijk een stevige ommekeer uit de kuiten. Het haalde in de slotfase een 0-1-achterstand op en dus waren er na de wedstrijd vooral lachende gezichten. Dat bewees Paul-José Mpoku op Instagram: bij het verlaten van het stadion dolde hij even met scheidsrechter Alexandre Boucaut. 

  Scheidsrechter Alexandre Boucaut was halfweg de eerste helft de Kop van Jut op Sclessin. Boucaut toonde geen genade met Maxime Lestienne.

   

  De aanvaller van Standard liep al heel snel tegen geel aan na een fopduik en slikte nog voor het halfuur ook zijn tweede gele kaart. Lestienne scoorde met zijn hand, de VAR keurde het doelpunt af en Boucaut kon niet anders dan Lestienne al naar de kleedkamer te sturen.

   

  Standard trok uiteindelijk toch aan het langste eind en bij het verlaten van het stadion was Paul-José Mpoku in een goeie bui. De middenvelder liep ref Alexandre Boucaut tegen het lijf en deelde "het relaas" van die korte ontmoeting op Instagram.

   

  "Wie we daar hebben", zei Mpoku. "Boucaut, de scheidsrechter die niet van Standard houdt. Olalala. Ik maak een grapje, hé. Een fijne dag nog." Boucaut grijnsde even en leek het grapje van Mpoku wel te kunnen smaken. 

  Het filmpje van Mpoku op Instagram:

  Tijdens de wedstrijd was er al een onderonsje tussen Boucaut en Carcela: